Ons Bedrijf

als kwaliteit telt

Heeft u zelf geen zin of tijd om te schilderen dan bent u bij schildersbedrijf Rich-Art aan het juiste adres. Of het nu gaat om het schilderen van uw woning, appartement, winkels of bedrijfshuisvesting. Plafonds, wanden, deuren, kozijnen noem het allemaal op, wij doen het graag voor u. Ook buitenshuis kunnen wij u uitstekend van dienst zijn; muren, schuttingen, bergingen en andere objecten. Kortom voor al uw schilderwerk kunt u terecht bij Schildersbedrijf Rich-Art.

Door jarenlange ervaring zijn wij specialist als het gaat om het schilderen van uw woning.
Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit schilderwerk voor de beste kwaliteit en prijs kunt u op ons rekenen. Neemt u gerust contact op via het contactformulier.

Wij komen eerst bij u langs om kennis te maken, de wensen en het werk te inventariseren en u te adviseren. Samen komen we tot het resultaat dat u voor ogen had.

U ontvangt na het eerste bezoek een duidelijke offerte van ons. Hierin zijn de besproken werkzaamheden opgenomen. Meerwerk is in deze offerte niet meegerekend en zal achteraf worden verrekend. Houdt u er rekening mee dat dit duurder zal zijn. Voor het extra schilderen van muren en plafonds zal € 20,- worden gerekend per m2, het extra schilderen van 1 m2 houten kozijn zal € 50,- kosten. Voor het meerwerk betreft houtrot is er geen duidelijke prijs, maar dit is afhankelijk van de grootte van de plek.

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-52088387