Binnen- en buitenschilderwerk

als kwaliteit telt

Binnen- en buitenschilderwerk

Binnen werkzaamheden
Voor het binnen schilderwerk van uw woning of bedrijfspand maak ik uitsluitend gebruik van professionele en milieuvriendelijke verf.

Deze verfproducten zijn afkomstig van bekende fabrikanten als Sigma en Sikkens of andere topmerken.

Door de combinatie van het vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald.

Buitenwerkzaamheden
Uw huis verdient de uitstraling die bij het karakter en de omgeving past. Met de juiste kleurstelling komt uw huis optimaal tot zijn recht.

Een woning die goed in de verf zit heeft bovendien een grote meerwaarde. Maar om die mooie uitstraling te behouden is goed onderhoud van het schilderwerk van groot belang. Ook voor de levensduur van met name hout, is het onderhoud van schilderwerk erg belangrijk.

Verf heeft namelijk ook een goede beschermende functie tegen allerlei weersinvloeden. Daarom gebruik ik alleen maar professionele producten in de voorbehandeling en afwerking van het werk. De ondergrond van de verf is daarom belangrijk. Ik onderwerp die aan een grondige inspectie om te beoordelen of extra onderhoud, reparatie of vervanging nodig is. Buitenschilderwerk en goed onderhoud gaan hand in hand en voorkomen onverwacht hoge kosten. Hiermee behoedt u uw woning voor verval en neemt de waarde alleen maar toe.

Kleinschalige houtrotreparatie
Wij kunnen kleinschalige houtrot voor u repareren. Denk hierbij aan houten kozijnen waar kleine plekjes in zitten die moeten worden gerepareerd. Moeten er grote delen worden vervangen dan zal er een timmerman moeten worden ingeschakeld.

Bel gerust voor het maken van een afspraak of vraag hier direct een vrijblijvende offerte aan.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-52088387